02.03.2017
img
1

Wielkanocna Oferta Cateringowa 2017

Zachęcamy do zamawiania Tradycyjnych Wielkanocnych Potraw.

Zupy:
-Żurek z jajkiem i białą kiełbasą .
-Barszcz chrzanowy z jajkiem .

Na zimno:
-jaja faszerowane- tuńczykiem.
– łososiem i oliwkami.
-pieczarkami.
– w sosie tatarskim.
-faszerowane z kawiorem w szynce parmeńskiej.
Mięsa i pasztety na patery wielkanocne.

Aksamitny pasztet drobiowy:
Pasztet z wędzoną śliwką.
Pasztet z grzybami.
Pieczony schab z morelą śliwką .
Pieczeń z szynki szpikowana boczkiem wędzonym i czosnkiem.
Karkówka w marynacie miodowej.
Polędwica wieprzowa z żurawiną .
Schab z nadzieniem grzybowym.
Rolada drobiowa z pieczarkami.

Sałaty i sałatki:
Klasyczna sałatka jarzynowa.
Sałatka z tuńczykiem (ryż , tuńczyk, kukurydza, oliwki, ogórek konserwowy)
Sałatka z serem lazur (mix sałat ,winogrono, orzechy włoskie, sos winegret)
Sałatka z rukoli, mozzarelli, suszonych pomidorów).

Kontakt: 603 756 901, gastronomia@palac-lubostron.pl